Alla blogginlägg

Senior projektledare

Vi söker en driven, senior projektledare med 5-10 års erfarenhet som brinner för att skapa digitala upplevelser och tjänster. Du kommer att ansvara för att leda agila projekt, samt driva löpande vidareutveckling med ett gränssnittsfokus för våra kunder.

Vi söker dig som vet att projektledning innebär dagliga utmaningar och problemlösning och som fokuserar på möjligheter i de projekt du driver.

Du motiveras av att skapa välfungerande team och leverera de bästa lösningarna i ett tätt samarbete med kunden. Du jobbar med att ständigt förbättra teamets samarbete för att uppnå bästa möjliga resultat. Du är strukturerad och kan hålla ihop budget och uppföljning.

Ditt huvudansvar är planering, leverans, uppföljning och kommunikation i de projekt du driver. Du kommer arbeta nära vårt team av seniora projektledare och du är med och utvecklar vår agila projektledningsmetod.

Arbeta var du vill

Section titled Arbeta var du vill

Ända sedan starten har Whitespace funnits på flera platser. Numera jobbar vi remote-first. Det innebär att du själv väljer varifrån du vill arbeta, och att kontoret inte är normen.

Whitespace har idag kontor i Malmö och Stockholm men vi har också medarbetare som bor i exempelvis Skövde, Karlstad, Göteborg och Dubai.

Så länge du är på en plats inom EU så är det möjligt att jobba upp till 100% på distans. Vi har två fysiska träffar per år vilket vanligtvis är på vårt kontor i Malmö där alla på företaget är med.

Vår metod

Section titled Vår metod

Vi arbetar framgångsrikt enligt en egen agil projektmetod som vi kontinuerligt vidareutvecklar. Våra projekt drivs i korta sprintar med små fasta team, som består av två till tre personer med överlappande kompetenser.

Vår målsättning är ta betalt för värde, vilket betyder att vi har ett icke-fokus på timmar och så långt som möjligt vill lägga tid på värdeskapande och kreativa aktiviteter. Vi försöker därför minimera den tid som vi exempelvis lägger på möten, tidsuppskattningar etc.

Whitespace

Section titled Whitespace

Eftersom vi är övervägande män (ca 75%) och får många ansökningar från män så uppmuntrar vi särskilt sökande som inte är män. Vi tror att en arbetsplats med större mångfald skapar en bättre arbetsmiljö och mer nöjda kunder. Vi erbjuder bra arbetsvillkor, kollektivavtal och tror på en sund balans mellan jobb och fritid.

Övrigt

Section titled Övrigt

Det kan vara meriterande med erfarenhet av: Workshopledning Erfarenhet av tidiga skeden i ux-arbete

Ansökan

Section titled Ansökan

Är du intresserad?

För att vara intressant för rollen så bör du har 5-10 års erfarenhet av att driva utvecklingsprojekt på ett produktbolag, en digital byrå eller som konsult.

Det är meriterande om har erfarenhet av olika agila metoder och har ett intresse för hur digitala lösningar stödjer kundens affär.

Tjänsten är en heltidstjänst med fast lön och med tillträde snarast.

Skicka din ansökan i ett mail till rekrytering@whitespace.se med en beskrivning av vad du kan tillföra i rollen som beskrivs ovan.