Alla blogginlägg

Utvecklare med erfarenhet

Har du jobbat några år och vill fortsätta utvecklas i din roll som utvecklare? I så fall har vi plats för dig på Whitespace. Här får du jobba i gränslandet mellan webbyrå och produktutveckling tillsammans med vårt seniora team av UX:are, utvecklare och analytiker.

Som utvecklare på Whitespace kommer du att jobba med tre saker:

 1. Operativt arbete i kundprojekt.
 2. Arbete med Whitespace egna produkter - både de open source-produkter som vi redan utvecklar och satsningar vi startar upp just nu.
 3. Att driva teknikutvecklingen inom Whitespace tillsammans med Whitespaces ledning.

För att det här ska bli bra behöver du ha:

 • Förståelse för alla delar av webbstacken.
 • Intresse för öppen källkod och helst dokumenterad erfarenhet från det.
 • Erfarenhet av att skapa datamodeller. I nya uppdrag jobbar vi regel med Headless och då är det här en nyckel till framgång.
 • Koll på just Headless och JAMStack i synnerhet.
 • Några års erfarenhet av React.
 • Koll på PHP & Node.
 • Intresse för att skapa produkter och tjänster som går att förvalta och utveckla vidare på ett hållbart sätt.
 • En handfull års erfarenhet.

Nyckelord från vår vardag: Gatsby, GraphQL, Matomo, Headless WordPress, Netlify, Solr, Elastic, Ansible, MongoDB, Drupal

På Whitespace får du jobba med några av Sveriges främsta och trevligaste specialister inom UX, frontendutveckling och Headless CMS. Du får en konkurrenskraftig lön, trygghet genom kollektivavtal och stor frihet att styra din egen tillvaro. Hos oss är du fri att jobba var du vill ifrån i den utsträckning som passar dig.

Whitespace har kontor i Malmö, Stockholm och Skövde. Men vi jobbar ofta och gärna hemifrån och det kan du också göra. Så länge du är på en plats inom EU så är det möjligt att jobba upp till 100% på distans. Vi har två fysiska träffar per år i vårt kontor i Malmö där alla på företaget är med.

Så söker du jobbet

Section titled Så söker du jobbet

Skicka ditt CV och andra saker som du tror kan hjälpa oss att få en bild av dig till rekrytering@whitespace.se. Det kan vara ett kort personligt brev, länk till GitHub-profil eller något helt annat.

Vill du veta mer om jobbet så går det utmärkt att mejla Fredrik Johansson på fredrik.johansson@whitespace.se. Fredrik är tech lead på Whitespace, och du kommer jobba mycket med honom om du börjar hos oss.