Whitespaces policy för hantering av personuppgifter

Här beskriver vi hur Whitespace hanterar de personuppgifter du lämnar till oss under ditt besök på whitespace.se

Om du fyller i ett kontaktformulär och lämnar ifrån dig e-postadress och namn så kommer vi använda den informationen för att kontakta dig. Har du exempelvis anmält dig till vårt nyhetsbrev så kommer du att fortsätta få nyhetsbrev fram tills dess att du väljer att avsluta prenumerationen.

Personuppgifter som du aktivt ger till Whitespace hanteras på ett säkert sätt. Vi ger inte ifrån oss personuppgifterna till tredje part, men använder tjänster från Digital Ocean (lagring) och Mailchimp (nyhetsbrev) för att kunna kommunicera med dig.

Om du vill återkalla ditt medgivande till att vi hanterar dina personuppgifter, ta kontakt med oss via info+dpa@whitespace.se via den e-postadress du har använt i din tidigare kontakt med Whitespace.

Webbanalys

Vi använder Google Analytics och Hotjar för att samla in statistik om besökarna på whitespace.se. Syftet är att ge oss underlag till att kontinuerligt förbättra webbplatsen. Google Analytics och Hotjar lagrar din IP-adress, bland annat för att fastställa ungefärlig geografisk plats. Whitespace får inte åtkomst till din IP-adress.

Om du har frågor eller feedback, hör gärna av dig till info+dpa@whitespace.se.