Kurser

Våra kurser har ett tydligt fokus. Det är att hjälpa företag att använda sina webbplatser som verktyg för att nå sina målsättningar. Oavsett om målet är att öka försäljning, sprida kunskap eller stärka sitt varumärke.

Webb för alla

Kurs i tillgänglig webb

En tillgänglig webbplats kan användas av alla, oavsett funktionsnedsättningar. Men att arbeta med tillgänglighet på en webbplats gynnar alla som besöker den. I den här kursen lär du dig vilka krav som ställs på en tillgänglig webbplats och hur du ser till att behålla tillgängligheten över tid.

Content Marketing

Kurs i innehållsmarknadsföring - content marketing

Med rätt innehåll kan din webbplats bli ett effektivt verktyg för att generera säljleads och ta potentiella kunder genom köpparresan. I den här kursen lär du dig vad inbound marketing, content marketing och marketing automation innebär och hur det fungerar i praktiken.

Webbanalys

Kurs i Google Analytics

Webbanalys ger dig tydliga fakta att utgå från när du utvecklar din webbplats. Det ger dig viktiga insikter om besökarnas beteende på din webbplats, och hur de hittar fram till den.

I den här kursen får du praktisk utbildning i verktyget Google analytics. Du lär dig även grunderna i arbetet med webbanalys, och att skapa en analysplan.

Webbinnehåll

Webbredaktörsutbildning

Webbredaktörens arbete är avgörande för vilka resultat som en webbplats ger. I den här kursen lär du dig att jobba praktiskt och strategiskt med webbinnehåll. Även att sprida innehållet på andra digitala plattformar och på så vis öka trafiken till webbplatsen.

Kurser hos Whitespace

Skräddarsydda kurser

Vi kan vid behov anpassa våra kurser till era behov och krav. 

Om våra kurser

Vi håller våra kurser hos kunden eller på våra kontor i Malmö & Stockholm.

Efter intresseanmälan bestämmer vi tillsammans tid och plats. Längden på kurserna varierar mellan en och tre heldagar. Minsta antal deltagare är fyra personer.

Kursmaterial ingår.