Kunder och uppdrag

Webbplats för snabbväxande techbolag

Trivec är Sveriges ledande leverantör av kassasystem för restauranger, och växer snabbt i Europa.

Sex veckor efter att samarbetet med Whitespace inleddes lanserade Trivec sin nya webbplats. Målet är tydligt: att få fler och mer relevanta kontakter från kunder. Efter lanseringen har arbetet fortsatt med att utveckla Trivecs digitala närvaro.

Taggar: design, WordPress, HubSpot

Webbplats och digitala tjänster för fackförbund

Att öka medlemsrekryteringen och förbättra servicen till befintliga medlemmar var Journalistförbundets mål när de inledde samarbetet med Whitespace.

Det första konkreta resultatet var lanseringen av en helt ny webbplats i maj 2018. Därefter har utvecklingen fortsatt i sprintar, och bland lett fram till gig-satsningen Frilanskatalogen. Via Frilanskatalogen kommer arbetsgivare i kontakt med frilansare med relevant erfarenhet.

Taggar: UX, grafisk formgivning, Drupal, Mysoft

Sjf

Webbplattform och intranät för nytänkande kommun

Eslövs kommun såg ett stort behov att förnya både webbplatsen och intranätet.

I ett agilt projekt byggde Whitespace och Eslöv upp en ny digital plattform, baserade på Open Source-initiativet Municipio. Redan efter 6 månader kunde kommunen lansera både ny webbplats och intranät.

Efter lanseringen har arbetet fortsatt i sprintar.

Läs mer om projektet, och varför Eslöv valde att lämna SiteVision till förmån för Open Source.

Taggar: UX, grafisk formgivning, WordPress, Municipio

Eslöv

Komponentbibliotek för
Sveriges näst största region

Med fler än 1,7 miljoner invånare är Västra Götalandsregionen Sveriges näst största region. Västra Götalandsregionen har en omfattande digital närvaro. Ansvaret är decentraliserat, och det finns många olika webbplatser baserade på flera olika tekniska system.

Whitespace har tillsammans med Västra Götalandsregionen skapat första generationen av ett komponentbibliotek. Där samlas kodbaserade designmönster, som är fria för alla webbplatser i regionen att använda. Det långsiktiga målet är att skapa en bättre och mer enhetlig digital upplevelse, samtidigt som kostnaden för kontinuerlig utveckling minskar.

Taggar: komponentbibliotek, designmönster

VGR

Webbplats för B2B-företag

Gyptone erbjuder akustikundertak som ofta används i byggprojekt med höga krav på både design och inomhusmiljö.

Whitespace och Gyptone har lanserat en webbplats som vänder sig till de som har störst möjlighet att påverka valet av undertak: arkitekter och byggnadsingenjörer.

Webbplatsen innebär att fokus har flyttats från produkten till att ge fler och bättre exempel på vilka möjilgheter som Gytones lösningar skapar.

Taggar: headless, Drupal