Vi hjälper företag och organisationer att genomföra digital förändring. Här är ett urval av våra uppdragsgivare.

Projekt i urval

Sedan starten har vi genomfört fler än 60 insatser för B2B-företag, fackförbund, konsument e-handel, myndigheter och ideella organisationer. Här presenterar vi några av våra uppdrag.

Mekonomen Group

Mekonomen Group

Whitespace är Mekonomens WordPress-partner. Vi står för både nyutveckling och förvaltning av webbplatser för flera av Mekonomens varumärken.

Whitespace har bland annat utvecklat webbplatsen för verkstadskedjan Mekopartner.

Besök Mekopartners webbplats

 

Trivec

Trivec

Trivec är ledande i Sverige på kassasystem för restauranger.

Whitespace är Trivecs partner inom digital utveckling. Första uppdraget har varit att bygga och lansera en ny publik webbplats.

På mindre än två månader har Trivec lanserat en MVP-version av den nya webbplatsen. Arbetet har drivits i sprintar, och Whitespace-teamet ansvarar för behovsanalys, design och teknisk utveckling.

Webbplatsen bygger på WordPress och HubSpot för Marketing Automation.

Besök Trivecs webbplats

Eslövs kommun

Eslövs kommun

Samarbetet inleddes med ett projekt som på sex månader ledde fram till lansering av både ny webbplats och intranät.

Webbplatsen och intranätet bygger på WordPress och Municipio.

Läs mer om vårt uppdrag för Eslövs kommun

SGBC

Sweden Green Building Council

SGBC är en medlemsorganisation som jobbar för hållbart samhällsbyggande. En viktig del av verksamheten är att miljöcertifiera byggnader och stadsdelar.

Att få fler att inleda en certifiering var ett av målen när SGBC inledde sitt samarbete med Whitespace. Den första insatsen blev att skapa en ny webbplats.

Whitespace drev designarbetet enligt modulär design-principen. Det gör det enklare att fortsätta förbättra och optimera webbplatsen över tid.

Webbplatsen bygger på WordPress, med koppling bland annat till SGBC kurssystem.

Läs mer om modulär design.

Besök SBGCs webbplats

Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen

Whitespaces har skapat en digital stilguide för Västra Götalandsregionen. Stilguiden dokumenterar de designprinciper som en webbplats inom VGR bör följa och innehåller också de komponenter som behövs för att bygga upp gränssnittet mot användaren.

Stilguiden har i uppgift att se till att det hålls en konsekvent användarupplevelse genom alla produkter oavsett vilken digital lösning som utvecklas. Exempel på komponenter är sidhuvud, sidfot, brödsmulor, formulär och söksidor.

Whitespace ansvarar också för tillgänglighetsgranskning och kvalitetssäkring av den gränssnittskod som produceras för vgregion.se

Besök VGRs stilguide

Nordiska museet

Nordiska museet

Whitespace har tagit fram koncept, design och teknik för Äppelappen för iPhone och Android. En central funktion är en funktion för att steg-för-steg hjälpa användaren att identifiera vilken sorts äpple han eller hon har framför sig.

Besök Äppelappen

Kontakta oss

Hör av dig till David om du vill prata mer om era digitala utmaningar och möjligheter

David Blomberg

David Blomberg

Försäljning & kundrelationer

070-4816072