Vi hjälper företag och organisationer att genomföra digital förändring. Här är ett urval av våra uppdragsgivare.

Projekt i urval

Sedan starten har vi genomfört fler än 60 insatser för B2B-företag, fackförbund, konsument e-handel, myndigheter och ideella organisationer. Här presenterar vi några av våra uppdrag.

Höörs kommun

Höörs kommun

Whitespace står för design, stöd kring innehållsstrategi och teknisk utveckling av webbplatsen. Upplevelsen för användaren har stått i fokus. Målet: att det ska gå snabbt och vara enkelt att hitta relevant information. För att lyckas har kvaliteten och känslan i användargränssnittet varit minst lika viktig som designen.

Whitespace har skapat ett gränssnitt mot användaren som är unikt för Höörs kommun, samtidigt som basfunktionaliteten i Helsingborgs plattform har återanvänds.

Resultatet är en webbplats med god användbarhet, tillgänglighet och hög prestanda.

Besök Höörs hemsida
Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen

Whitespaces har skapat en digital stilguide för Västra Götalandsregionen. Stilguiden dokumenterar de designprinciper som en webbplats inom VGR bör följa och innehåller också de komponenter som behövs för att bygga upp gränssnittet mot användaren.

Stilguiden har i uppgift att se till att det hålls en konsekvent användarupplevelse genom alla produkter oavsett vilken digital lösning som utvecklas. Exempel på komponenter är sidhuvud, sidfot, brödsmulor, formulär och söksidor.

Whitespace ansvarar också för tillgänglighetsgranskning och kvalitetssäkring av den gränssnittskod som produceras för vgregion.se

Besök VGRs stilguide

Nordiska museet

Nordiska museet

Whitespace har tagit fram koncept, design och teknik för Äppelappen för iPhone och Android. En central funktion är en funktion för att steg-för-steg hjälpa användaren att identifiera vilken sorts äpple han eller hon har framför sig.

Besök Äppelappen

Malmö stad

Malmö stad

Tillsammans med socialförvaltningen på Malmö stad har Whitespace skapat en ny version av Soctanter på nätet. Whitespace står för design, gränssnittet mot användaren och teknisk utveckling på Drupal.

Besök Soctanter på nätet

Kontakta oss

Hör av dig till David om du vill prata mer om era digitala utmaningar och möjligheter

David Blomberg

David Blomberg

Försäljning & kundrelationer

070-4816072