Vi arbetar brett med digitala tjänster

Våra tjänster spänner över teknik, design, kommunikation och marknadsföring. Vi har dels långsiktiga samarbeteten med kunder där vi utvecklar deras webbplatser, intranät eller webbkommunikation löpande, i takt med att teknik och användarnas eller kundens behov utvecklas. Dels gör vi punktinsatser, både stora och mindre. 

Webb med trygg teknik

Webbplatser och intranät

Vi skapar nya webbplatser och intranät, och vidareutvecklar existerande. Vi arbetar med flera olika verktyg för webbpublicering, framförallt med Drupal, Episerver och WordPress.

Väx med e-handel

E-handel

Om du inte har kommit igång med e-handel ännu så hjälper vi dig att ta steget. Jobbar du med e-handel idag så kan vi hjälpa till att utveckla er digitala säljplattform.

Rätt innehåll för din målgrupp

Webbinnehåll - content marketing

Webbinnehåll som formas efter dina målgruppers intressen och behov gör din webbplats mer attraktiv för dem. Med content marketing skapas strategiskt innehåll som täcker in de olika skedena i en köparresa, och gör webbplatsen effektiv som sälj- eller kommunikationskanal.

Mäta och ständigt förbättra

Webbanalys

Webbanalys är centralt i vårt arbetssätt. Det är så vi säkerställer att vi skapar webb som är meningsfull för både användare och för våra kunder. Vi arbetar med verktyg som Google Analytics, Hotjar och KissMetrics.

Marketing automation

Marketing automation

Med hjälp av marketing automation skapas säljleads av hög kvalitet. Dessutom blir resultaten av dina marknadsföringsaktiviteter mätbara i detalj.

Support och förvaltning

Support och förvaltning

Snabb och bra service är viktigt för våra kunder – och för oss på Whitespace. 

Ladda ner checklista

I startgroparna för ett webbprojekt?

Att hitta rätt webbyrå är en viktig och lärorik process. Ladda gärna ner vår checklista som en hjälp på vägen när du ska upphandla webbyråtjänster.

Kontakta Whitespace

Vill du veta mer om dina digitala möjligheter?