Whitespace skapar meningsfull webb

När vi skapar webbplatser och digitala tjänster står användaren alltid i centrum. Vi ser också våra kunders digitala närvaro som en helhet. Webbinnehåll, grafisk design, webbanalys och digital marknadsföring ska riktas mot samma mål och vila på en hållbar teknisk lösning. Det är så vi på Whitespace skapar meningsfull webb.

Om oss

Vi är Whitespace

Whitespace är en digital byrå i Malmö och Stockholm. Sedan starten 2013 har vi vuxit till 18 medarbetare. Vi är en av få byråer som har kollektivavtal för våra anställda. Vi trivs lite extra bra med att utveckla webbplatser med Drupal som plattform och är även partners med företag som Episerver och Act-on.

Kurser

Nya digitala kunskaper

Våra kurser har ett tydligt fokus. Det är att hjälpa företag att använda sina webbplatser som verktyg för att nå sina målsättningar. Oavsett om målet är att öka försäljning, sprida kunskap eller stärka sitt varumärke.

Kurser

Kurs i Innehållsmarknadsföring

Kontakta oss

Vill du veta mer om dina digitala möjligheter?

Där andra ser digitala utmaningar ser vi digitala möjligheter. Hör av dig till oss för att få veta mer om hur Whitespace kan hjälpa dig att utforska dina.