Om Whitespace

Whitespace levererar analys, design och teknik för alla digitala gränssnitt. Det digitala gränssnittet är allt användaren ser och upplever av en webbplats eller digital tjänst. 

Whitespace har funnits sedan hösten 2013. Idag är vi 13 UX-designers, gränssnittsutvecklare, webbanalytiker och webbutvecklare. Vi jobbar i små, fasta team över geografiska avstånd. Vi har kontor i Stockholm och Malmö men två av oss bor och jobbar i Dubai respektive Skövde. 

Sedan vi startade hösten 2013 har vi utfört fler än 50 uppdrag för organisationer och företag som Statens Institutionsstyrelse, IF Metall, IoT-företaget CLX, Malmö stad, Gyproc och Mekonomen Group. Några av våra kunder presenterar vi närmare här på webbplatsen

Upphandling och ramavtal

Whitespace finns med som underleverantör på Kammarkollegiets ramavtal på webbområdet. Via ramavtalen kan myndigheter, kommuner och högskolor köpa tjänster utan att behöva genomföra en egen upphandling. 

Bland våra kunder inom offentlig sektor finns Höörs kommun, Malmö stad, Riksarkivet, Malmö högskola och Statens Institutionsstyrelse. 

Hör av dig om du vill veta mer om avrop, upphandling och Whitespaces tjänster. 

Webbyrå med kollektivavtal

Sedan 1 oktober 2014 omfattas alla anställda på Whitespace av kollektivavtal. Läs mer om varför vi tycker att kollektivavtal är bra.

Kontakta Whitespace

Om du är nyfiken på hur vi jobbar och de tjänster som vi erbjuder så är du varmt välkommen att ta kontakt med oss.