Vad gör en digital produktbyrå?

Whitespace bygger produkter med webbteknik. Det handlar om webbplatser, intranät och digitala tjänster i olika former. Parallellt med vår byråverksamhet erbjuder vi GDPR-säker molndrift av analysverktyget Matomo.
Whitespaces kontor

Whitespace har funnits sedan 2013

Bland våra kunder finns företag, fackförbund, kommuner och myndigheter. Den röda tråden mellan våra uppdragsgivare är en hög digital ambitionsnivå. Det handlar om människor som vill trumfa förväntningarna på en digital produkt.
Whitespace har kollektivavtal

Whitespace har kollektivavtal

På Whitespace prioriterar vi bra och trygga villkor för våra medarbetare. Därför omfattas anställda på Whitespace sedan 2014 av IT & Telekomföretagens kollektivavtal inom IT. Läsa mer om hur vi tänker i vår vd Johan De Geers blogginlägg. Tre anledningar till att vi har kollektivavtal
Ramavtal och upphandling

Ramavtal och upphandling

Whitespace finns med som underleverantör på ramavtal hos både Statens inköpscentral/Kammarkollegiet och Adda (tidigare SKL Kommentus). Tack vare ramavtalen kan myndigheter, kommuner och offentligt ägda bolag köpa tjänster utan att genomföra en egen upphandling.
Arbeta var du vill

Arbeta var du vill

Ända sedan starten har Whitespace funnits på flera platser. Numera jobbar vi remote-first. Det innebär att du själv väljer varifrån du vill arbeta, och att kontoret inte är normen. Det här påverkar våra processer och val av arbetsverktyg. Idag är vi 14 medarbetare på 6 platser. Läs mer om hur det är att jobba hos oss

Kontakta oss

David är rätt person att kontakta om du vill veta mer om de tjänster inom design, utveckling och analys som Whitespace erbjuder. Hör av dig till Johan om du vill börja jobba på Whitespace.

Besök oss

Whitespace är utspridda geografiskt, vi har medarbetare i bland annat Malmö, Göteborg, Stockholm, Karlstad, Fengersfors och Dubai.

Du når oss på telefonnummer:


040-619 58 00

Malmö

Kungsgatan 6
211 49 Malmö

Stockholm

Peter Myndes backe 16
118 46 Stockholm

Göteborg

Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg

Dubai

Astrolabs, Cluster R
JLT, Dubai

Karlstad

Romstadsvägen 2C
653 42 Karlstad

Fengersfors

Fabriksvägen 2
662 95 Fengersfors

Stallarholmen

Brogatan 21
645 61 Stallarholmen