Kunder i urval

Vi arbetar med företag och organisationer inom en rad olika branscher eller verksamhetsområden. Projekt för B2B-företag, e-handel och offentlig sektor har vi särskilt stor erfarenhet av. Vi är stolta och glada över alla förtroenden vi fått hittills - och ser fram emot kommande! Här kan du se ett urval av våra kunder och läsa beskrivningar av våra uppdrag.

Svenska mässan

Svenska Mässans vision är att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen. Här finns hotell, restauranger, mässverksamhet, spa, konstgalleri med mera.

Varje år besöker nära 2 miljoner Svenska Mässan och Gothia Towers i centrala Göteborg. Svenska mässan vill hitta ett sätt att mer effektivt nå ut med sitt samlade erbjudande. De vill också skapa ett enhetligt sätt att möta de digitala besökarna och lotsa dem till rätt del av verksamheten.

Vårt uppdrag

Whitespace har skapat en koncernwebbplats tillsammans med Svenska mässan. I uppdraget ingick stöd kring domänstrategi, grafisk form, responsiv design och teknisk utveckling med WordPress.

Webbplatsen bygger på Whitespaces ramverk för WordPress-webbplatser. Det innebär bland annat att sidor på webbplatsen byggs upp med hjälp av block för olika typer av innehåll.

Statens institutionsstyrelse, SiS

Statens Institutionsstyrelse, SiS, arbetar med tvångsvård av ungdomar och vuxna. Sammanlagt driver myndigheten 34 institutioner och har drygt 4000 anställda.

Vårt uppdrag

Whitespace förvaltar och vidareutvecklar SiS intranät löpande. Vi har även gjort användarstudier och grafisk form för intranätet. Det baseras på Episerver, i kombination med SharePoint för informationssökning och dokumenthantering.

Användningen av intranätet spåras med en skräddarsydd Google Analytics-uppsättning. Bland annat för att fånga upp hur väl sökfunktionen fungerar och för att mäta räckvidden av intranätet i olika delar av organiastionen.