Matomosnack

Varannan vecka ses vi och snackar webbanalys med Matomo. Alla som använder Matomo är välkomna. Det kostar inget att vara med.

Visst vore det kul att träffa andra som jobbar med Matomo och byta erfarenheter med varandra? Det är hela tanken med Matomosnack. Jobbar du med webbanalys med Matomo är du varmt välkommen att vara med. Det spelar ingen roll om din organisation använder Matomo från Whitespace eller någon annan variant.

Fyll på med kunskap ifrån, jag vågar säga Sveriges främsta experter, Niklas och Marcus.

Malin Hellström, tf Objektledare verksamhet digitala medier, Västra Götalandregionen

Varje Matomosnack är en timme, och alla är med på samma villkor. Från Whitespace är det oftast webbanalytikern Niklas Ternstedt eller Marcus Österberg som är med.

Matomosnack 2024?

Stort tack för allt engagemang under 2022!

Vi har nu kört vår första säsong av Matomosnack och ska utvärdera vägen framåt. Om du är nyfiken på en fortsättning 2024 kan du anmäla dig nedan eller höra av dig direkt till marcus.osterberg@whitespace.se

Anmäl dig till Matomosnack

Om du inte är anmäld sedan tidigare så fyll i den e-postadress som du använder på jobbet i formuläret här nedanför. Inför varje tillfälle får du en kalenderinbjudan med Teams-länk.

Mer om Matomo

Om du jobbar som konsult inom webbanalys har vi andra initiativ på gång. Hör av dig till oss så håller vi dig uppdaterad.

Om du inte jobbar med Matomo tipsar vi om Whitespaces webbinarier som är fria för alla att ta del av.

Se våra inspelade Matomo-webbinarier