Alla blogginlägg

Webbinarium: Styrning av webbplatsen – så får du koll, större effekt och bättre säkerhet

I det här webbinariet får du fem konkreta tips på hur du som ansvarar för t. ex. en webbplats eller kundportal kan få bättre koll på din digitala tjänst. Så att du har ett bra underlag och kan prioritera insatser som leder till bättre säkerhet, effektivare användning av tid och budget samt ökad måluppfyllelse.

Hur är det egentligen med säkerheten och risken för intrång? Hur mycket tid och pengar är vettigt att lägga på underhåll jämfört med utveckling? Hur kan vi få bättre effekt av det innehåll vi skapar? Och hur är det nu med alla lagar och regler: GDPR, cookies, tillgänglighet och NIS2 ...?

Som ansvarig för en digital tjänst finns det ingen brist på svåra frågor att hantera. Det kan kännas snudd på omöjligt att själv få tillräcklig koll för att prioritera och genomföra rätt insatser – speciellt när det gäller sånt som har med teknik att göra. Men det behöver inte vara så.

I det här webbinariet delar vi med oss av fem konkreta tips som kommer att hjälpa dig att få rätt förutsättningar för att styra din digitala tjänst.

Du kommer bland annat att få veta hur du

  • får koll på webbplattformens hälsoläge och risken för intrång
  • ställer rätt frågor till och krav på era webbutvecklare
  • kommer igång och prioriterar rätt insatser
  • automatiserar delar av arbetet så att du kan lägga tid på annat.

Medverkande

Section titled Medverkande

På webbinariet möter du Marcus Österberg, verksamhetsutvecklande webbanalytiker på Whitespace som också driver Webperf.se, och Fredrik Johansson, som är utvecklingschef på Whitespace. Modererar gör David Blomberg, strateg och affärsansvarig.

För vem?

Section titled För vem?

Webbinariet riktar sig till dig som äger eller ansvarar för exempelvis en webbplats eller kundportal, till exempel i en roll som produktägare, kommunikationschef, webbansvarig eller kommunikatör.

Se inspelningen från webbinariet

Section titled Se inspelningen från webbinariet