Låt oss hjälpa dig att nå målen med din webbplats

Sluta gissa och börja fatta beslut baserat på riktig kunskap om dina besökare. Oavsett om målet är fler kunder, nöjdare medlemmar eller färre kundtjänstärenden så kan användningstester vara ett effektivt stöd i att nå dit. Boka ett kostnadsfritt 30-minutersmöte så utforskar vi tillsammans hur vi bäst hjälper just dig och din organisation.

Låt oss hjälpa dig nå målen med din webbplats

Användningstester ger konkreta resultat att agera på

På Whitespace är vi specialiserade på att genomföra smarta och fokuserade användningstester som du sen kan använda för att förbättra design, innehåll och funktionalitet på din webbplats eller digitala tjänst. Vår UX Director Jeanin Day har genomfört hundratals användningstester åt 50+ organisationer både i rollen som konsult och som anställd UX Researcher. Hon har också själv agerat beställare i flera UX-uppdrag och förstår vad som är viktigt för dig som kund.

Whitespace var proffsiga och lyhörda – både för oss som beställare och för de användare som deltog i testet. Vi fick resultatet sammanställt i en tydlig lista med vad som fungerade bra, vilka förbättringsmöjligheter vi hade och förslag på prioritering. Det gav oss ett utmärkt underlag för fortsatt arbete.

Carina Lönnebring, biträdande kommunikationschef, Södertörns högskola

Ge oss 30 min så berättar vi mer

Boka ett kostnadsfritt och förutsättningslöst möte där du får möjligheten att berätta om er verksamhet och era mål och där vi tillsammans utforskar hur användningstester kan hjälpa er framåt. Välj en halvtimme som passar dig i vår kalender så hörs vi snart!
David Blomberg

David Blomberg

Strateg & kundrelationer
Jeanin Day

Jeanin Day

UX Director