Alla blogginlägg

Webbinarium 3 maj: Använd AI som digital kommunikatör

Välkommen till ett sansat och konkret samtal om hur du som jobbar med webb, digitala medier och kommunikation kan dra nytta av den AI som finns redo för dig att använda idag.

Det här blir inte ett webbinarium där vi fastnar i buzzwords och den hype som just nu råder kring AI. Istället kommer vi fokusera på konkreta användningsområden och frågeställningar och prata exempel på AI-funktioner som kan vara relevanta för dig.

👉 Webbinariet är 3 maj kl. 9 och riktar sig till dig som på olika sätt jobbar med webb och digital kommunikation och vill ha mindre snack och mer verkstad om hur AI kan hjälpa er verksamhet och era användare.

Du kommer få svar på frågor som:

  • Vad finns det för små, smarta AI-funktioner vi kan tillämpa på vår webbplats?
  • Hur funkar AI-teknikerna tillsammans med vår sökmotoroptimering?
  • Hur kan jag använda AI för vårt innehållsarbete?
  • Kan jag bestämma vad chatbotar får läsa av det vi publicerar?
  • Hur ser jag om ChatGPT använt min webbplats under någon konversation?

Webbinariet är ca 30 min långt och leds av vår verksamhetsutvecklare Marcus Österberg. Hans tidigare arbete på området är bland annat en förstudie åt Västra Götalandsregionen om användbara AI-tillämpningar (2018), och han var Västra Götalandsregionens AI-samordnare på AI Swedens Göteborgskontor i tre år. Marcus står dessutom bakom en utredning om AI på uppdrag av det Vinnova-finansierade innovationsprogrammet Swelife (2020).

En kund frågade nyligen vad av allt runt AI de kan ha nytta av idag och vad som är en lagom start. Då tänkte jag att det här låter som ett webbinarium.”

Marcus Österberg

Linn, Marcus & Niklas

👆 Marcus Österberg (i mitten) tillsammans med sina Whitespace-kollegor Niklas Ternstedt och Linn Nilsson.

Anmäl dig till webbinariet

Section titled Anmäl dig till webbinariet

Onsdag 3 maj kl. 9