Whitespace hosting
Ikon för Hosting i Whitespaces moln

Hosting i Whitespaces moln

Sedan 2013 har vi satsat på att erbjuda marknadens bästa hostinglösningar för öppen källkod. Med ett av våra kvalitetssäkrade hostingpaket får du en smidig och snabbstartad lösning som kan skalas för att passa dina behov. Så att du får precis den prestanda och det utrymme du behöver, oavsett om du driver en webbplats med lite trafik eller en stor organisation med enorma mängder data.
  • Hög säkerhet

  • Kvalitet och prestanda

  • GDPR-säker drift

  • Bred domänkunskap

  • Svenska servrar

Smidig och skalbar hosting i tre nivåer

Hosting i Whitespaces moln är en heltäckande tjänst där du får säker och stabil svensk hosting. Våra tre paket – Trygg, Effektiv och Stark – är noggrant sammansatta för att passa olika behov av prestanda och kapacitet. Vi hjälper självklart till och guidar så att du får den lösning som passar bäst för just dig. Att bygga långsiktiga relationer är lika viktigt för oss som att tillhandahålla kraftfulla verktyg.

I alla våra paket ingår:

  • Testmiljö för att underlätta utveckling och felsökning
  • Tillgång till personlig support
  • Regelbundna backuper och uppdateringar av operativsystemet
  • GDPR-kompatibel, miljövänlig lagring av data i Sverige

Trygg

För enklare webbplatser som kräver säker och stabil hosting.

Effektiv

För webbplatser med ett stort antal besökare ELLER funktioner som kräver god prestanda (exempelvis avancerade sökfunktioner och inloggat läge).

Stark

För webbplatser med ett stort antal besökare OCH funktioner som kräver god prestanda (exempelvis avancerade sökfunktioner och inloggat läge).

Letar du efter en ny hostingleverantör? Vi hjälper dig att välja en passande lösning

Hör av dig till David Blomberg070-4816072 eller david.blomberg@whitespace.se

En support du kan lita på i alla väder

Att skapa en support i världsklass har varit en prioritet för oss på Whitespace ända sedan starten. Från enkla frågor till komplexa tekniska problem – tack vare vår breda expertis kan vi ta hand om en mängd olika tekniska utmaningar, oavsett svårighetsgrad. Vi värderar personliga relationer högt och finns alltid tillgängliga om problemet är framme. Varje gång vi hör en kund kalla vår support för världens bästa känner vi att vi har lyckats.
Beskrivning av process. Ett problem uppstår. Du anmäler i vårt supportsystem. Vi svarar inom fyra timmar.

Bred domänkunskap och lång erfarenhet

Under de mer än tio år som vi hostat webbplatser för samhällsbärande verksamheter har vi samlat på oss erfarenhet och kunskap som spänner över flera olika plattformar och teknologier. Det gör oss perfekt rustade att möta och hantera alla behov och utmaningar som kan uppstå i din verksamhet.


Linux

Tack vare omfattande kompetens inom operativsystemet Linux kan vi erbjuda robusta och säkra serverlösningar.

Databaser

För att uppnå optimal prestanda och pålitlig administration av databaser har vi bland annat jobbat med DevOps, MySQL och PostgreSQL.

Webbutveckling och CMS

Vår erfarenhet omfattar allt ifrån populära CMS-system som Wordpress och Drupal till modern webbutveckling med Nodejs, Gatsby och Nextjs.

Open source-lösningar

Som varma förespråkare av open source är vi vana att utveckla lösningar som uppfyller affärsbehov och bidrar till innovation.

Git och kontinuerlig integration

En smidig och effektiv utvecklingsprocess är en självklarhet för oss – med högre kvalitet och snabbare releaser som resultat.

Säkerhet och integrationer

System som är nya för oss eller samarbeten med andra leverantörer är inget hinder, vi ser alltid till att uppnå smidiga integrationer med hög säkerhetsnivå.