Whitespace hosting
Ikon för Skräddarsydd hosting

Skräddarsydd hosting

För dig med mer komplexa hostingbehov erbjuder vi även unika lösningar helt anpassade efter era förutsättningar och krav. Vårt erfarna och kunniga team kommer att arbeta nära dig för att skapa en optimal hostingmiljö för din verksamhet – vare sig du vill att den ska ligga i vårt moln eller i er egen miljö.

On-premise hosting för extra höga säkerhetskrav

Med on-premise hosting får du en anpassad hostingmiljö som drivs på er infrastruktur. Du får full tillgång till Whitespaces specialistkompetens inom drift av tjänster baserade på öppen källkod. Det här är en idealisk lösning för organisationer med särskilda krav på datasekretess eller lagstiftning då det ger dig full kontroll över din data och hårdvara.
Beskrivning av process. Vi sätter upp en unik lösning hos dig. Vi sköter uppdateringar och underhåll. Vid problem kontaktar du vår support

Se Whitespace som din digitala partner

Allra störst nytta gör vi när vi får fungera som din strategiska rådgivare i digitala frågor och vägleda, föreslå och implementera lösningar som kan lyfta din verksamhet. Ta chansen och låt våra IT-arkitekter granska era befintliga system för att upptäcka möjligheter för förbättring!
Bild från Whitespaces kontor

Support formad efter era behov

För organisationer som behöver pålitlig och kvalificerad teknisk support för egna system erbjuder vi även vår support som en helt fristående tjänst. Då anpassar vi upplägget tillsammans med dig så att det passar verksamhetens specifika behov och krav.

Har ni behov av support eller hjälp med att drifta er webbplats? Vi hjälper dig att välja en passande lösning

Hör av dig till David Blomberg070-4816072 eller david.blomberg@whitespace.se