Cirkus Cirkör väljer Whitespace

Cirkus Cirkör har valt Whitespace för uppdraget att bygga upp sin nya webbplats och digitala närvaro. Arbetet är igång och första lansering förväntas under våren 2021.

Cirkör Cirkör är en pionjär inom nycirkus i norra Europa. De har en bred verksamhet med bland annat föreställningar, kurser och gymnasieutbildning.

Foto: Håkan Larsson, Cirkus Cirkör, Knitted Piece

Webbplatsen bygger på Headless WordPress. Det innebär att Cirkus Cirkör skapar ett innehållslager som är helt frikopplat från utseende, mallar och webbteknik. Webbplatsen hämtar innehåll via ett API, och samma innehåll kan återanvändas i andra tjänster.

”Vi är imponerade av Cirkus Cirkör och deras digitala vision. Det känns riktigt kul att Whitespace får vara med och förverkliga den”

säger David Blomberg som är kundansvarig på Whitespace. 

Vilket Headless CMS ska jag välja?

Vilket Headless CMS ska jag välja?

Ska man använda Headless WordPress, Headless Episerver eller kanske ett molnbaserat Headless CMS? Fredrik Johansson tipsar om olika Headless-alternativ. Mer om Headless CMS
Webbinarium: varför väljer Trelleborgs kommun Headless CMS?

Video: varför väljer Trelleborgs kommun Headless CMS?

Titta på vårt populära webbinarium om Headless CMS. Infomastern Susanne Nilsson och kommunikationschefen Emilie Ekander berättar mer om valet av Headless CMS, arbetet med innehåll och planerna framåt. Se webbinariet när det passar dig